Inventaris Neckermann.com Retail B.V. vestiging Zutphen onder de hamer

Algemeen

ZUTPHEN - Vanwege het faillissement van Neckermann.com Retail B.V. organiseert BVA-Auctions.com van 17 tot en met 23 maart 2017 twee online veilingen met producten uit de vestiging Zutphen. Tot en met donderdag 23 maart kan men via de website bieden op de producten. De gewonnen producten kunnen worden opgehaald op dinsdag 23 maart aan de Donkeresteeg 43 in Zutphen.

Op 29 december 2016 is Neckermann.com Retail B.V. door de Rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. De goederen afkomstig uit het faillissement worden aangeboden in een aantal online veilingen. De twee online veilingen Neckermann.com Retail B.V. vestiging Zutphen omvat ruim 1350 producten bestaande uit onder andere: Reisbenodigdheden, verzorgingsproducten, keukeninrichting, huishoudelijke producten, dierbenodigdheden, winkelinrichting en meer!

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is Europees marktleider in online veilingen en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 5 miljoen bezoekers en meer dan 1,2 miljoen geregistreerde. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij www.bva-auctions.com altijd wat te bieden.


www.bva-auctions.com/news/index/11290

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant