Kunst op de Hoek gaat verhuizen

Algemeen

ZUTPHEN - Van 14 t/m 18 maart is Kunst op de Hoek voor het laatst open, na ruim zes jaar vertrekken de kunstenaars uit de prachtige ruimte aan de Nieuwstad die hen ter beschikking werd gesteld om tentoonstellingen in te richten. Vol vertrouwen zoeken ze naar een volgend onderkomen.

Sinds de oprichting in 2010 namen verscheidene kunstenaars deel aan het collectief. Els Bottema en Cornel Pepers zijn van het eerste uur, Monique Bosch en Sandra van de Griendt hebben zich recentelijk aangesloten. Na een korte start op de hoek van de Laarstraat, waar het collectief haar naam aan dankt, maakten ze gebruik van een pand aan het Stationsplein alvorens in te trekken in hun huidige locatie.

Met de ruim zes jaar dat ze gebruik mochten maken van het huidige winkelpand zijn ze dik tevreden al gaat het ze natuurlijk aan het hart te moeten vertrekken. Mooie herinneringen zijn er aan zeker 50 gastexposanten, een Veiling voor Kleinbehuisden, de Zomerexposities van Just de Wijs, Monument voor Ouderen en nog veel meer..

Afscheid
De vele trouwe bezoekers, gastexposanten, ex-collega's en andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd om terug te kijken en vooral ook vooruit te blikken op zaterdag 18 maart tussen 12.00 en 17.00 uur. Ook is het de laatste mogelijkheid om het werk te bekijken en afscheid te nemen van Rita Susebeek die het collectief gaat verlaten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant