Burgemeester 't Erve geeft startsein Dorpsloop Eefde

Algemeen

EEFDE - Op zondag 19 maart organiseren Stichting Ondernemersbelangen Eefde en de Trim - en ATB club SPORT '88 uit Gorssel voor de tweede keer tijdens OEPZ (Ondernemend Eefde Presenteert Zich) de Dorpsloop Eefde. Op zondagmorgen om 11.15 uur geeft burgemeester Sebastiaan van 't Erve het startsein aan de deelnemers van de 5,5 km en 10 km. De start- en finishlocatie is bij het 't hart van Eefde aan de Jolinkweg 2 te Eefde.

Ook Nordic walking staat op het programma, deze lopers starten met hun 5,5 km direct achter de hardlopers. Kosten voor de deelnemers zijn 5 euro, een deel van het inschrijfbedrag komt ten goede aan de Stichting Hulphond Nederland. De jeugd wordt zeker niet vergeten, want de Kidsrun over 1,5 km start om 11.20 uur. Kosten 1 euro (geheel naar Stichting Hulphond). Er is geen voorinschrijving mogelijk, lopers kunnen zich zondagmorgen vanaf 09.00 uur aanmelden door het invullen van een inschrijfformulier, te downloaden via www.ondernemers-eefde.nl of via www.sport-88.com. Inschrijfformulieren kunnen ook via de mail toegestuurd worden naar info@sport-88.com.

In sporthal De Stuw kunnen de lopers zich omkleden en na afloop douchen. In 't hart van Eefde vindt van 11.00-15.00 uur de ondernemersmarkt plaats waarbij veel Eefdese bedrijven zich presenteren met diverse demonstraties. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Muziekvereniging Harmonie Eefde-Gorssel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant