Sterk optreden dames en heren WSV

Algemeen

WARNSVELD - De WSV dames hadden na de zeperd van vorige week nu echt iets recht te zetten. In de eerste set was het meteen goed raak. De opgebouwde voorsprong werd met goed volleybal uitgebouwd naar setwinst 25-18. Toen de dames er in de tweede set nog een schepje bovenop deden was het snel gebeurd met VCV, de Varsseveldse ploeg had met 25-15 het nakijken. De WSV dames hielden in de derde set de druk hoog en met vlijmscherpe services werd de passing bij de tegenstander bemoeilijkt, VCV was niet bij machte ook de goede blokkering bij WSV te omzeilen en met 25-16 was ook deze set in de knip. De WSV dames werden beloond met 25-18 in de vierde set en de 4-0 werd zeker gesteld.

Heren 1 had aan het bezoekende Alterno uit Apeldoorn een pittige tegenstander. In de eerste set gingen beide ploegen gelijk op en viel het muntje bij WSV goed 25-23. De Warnsveldse mannen waren bijzonder gemotiveerd en gingen er vol voor in de tweede set met opnieuw winst 25-19. De derde set was voor de bezoekers met 16-25. In de vierde set werd het goede spel van set 1 en 2 weer opgepakt en bleef het lang ongewis wie er aan het langste eind zou trekken, met 22- 25 was Alterno de gelukkige. In de vijfde set stegen de WSV mannen boven zichzelf uit en bleef er van Alterno geen spaan heel, met een duidelijke 15-9 werd de eindstand bepaald op 3-2. Een overwinning die uit de tenen kwam.

Meisjes C1 had aan het bezoekende Dynamo C 3 geen moeilijke tegenstander. Het werd in de eerste set al wel duidelijk hoe de kaarten verdeeld waren, met 25-17 was WSV te sterk. Met in de tweede set opnieuw goed volleybal werd nu weer Dynamo met ruim verschil verslagen 25-10. In de derde set kwam de tegenstander nog even terug maar op tijd werd aan de opmars een halt toegeroepen 25-18. De vierde set werd een formaliteit, er was geen kruid gewassen tegen het goede spel van de WSV meisjes, de winst 25-12 sprak voor zich. Een zeer verdienstelijke 4-0.

Meisjes C 2 had aan Avior in Deventer een pittige tegenstander. Het werd in de eerste set maar nipt 25-23voor de thuisploeg. Ook in de tweede set was het verschil niet groot en met 25-21 pakte Avior de set. Zowel de derde als de vierde set werden door de Deventer ploeg in winst omgezet, met de setstanden 25-15 en 25-22 bleef de winst met 4-0 in Deventer.

Meisjes B3 was te gast bij Blok en trof er een goede tegenstander aan. De thuisploeg nam met de eerste setwinst 25-17 het voortouw. De WSV meisjes kwamen in de tweede set goed terug en even zag het ernaar uit dat ze de set zouden pakken, met 25-23 grepen ze er net naast. Daarna drukte Blok de Warnsveldse ploeg in het defensief en waren ze met 25-16 en 25-16 te sterk en bleef de 4-0 bij Blok.

Uitslagen mini: Harfsen – WSVN4-3, 4-0. Vios – WSVN4-2, 2-2. DVO – WSVN4-3, 0-4. WSVN5-1 – Tornax, 8-0. WSVN4-2 – Rivo, 0-4. WSVN6-3 – Boemerang, 0-4. Recreanten : Mix team 1 was te gast bij Overa en vond er een sterk thuisteam. Met 25-11 en 28-26 en 25-18 was Overa toch wat sterker en bleef de 3-0 bij Overa. Dames 1 ontving het team uit de Hoven en zagen de bezoekers er met de 1e set vandoor gaan 22-25. Daarna was de Hovense koek op en met 25-17 en 25-8 pakten de WSV dames de 2-1 zege.