De Midwinterveldtocht is door de NTFU beoordeeld als NTFU Klassieker. Foto: PR
De Midwinterveldtocht is door de NTFU beoordeeld als NTFU Klassieker. Foto: PR

Midwinterveldtocht door buitengebied Gorssel, Eefde, Almen en Harfsen

Algemeen

GORSSEL - Wieler Toer Club Gorssel organiseert op 12 februari voor de drieëntwintigste keer de Midwinterveldtocht. De tocht voert langs de mooiste plekjes van het buitengebied van Gorssel, Eefde, Almen en Harfsen. De veldtoertocht is door de NTFU beoordeeld als NTFU Klassieker.

De Midwinterveldtocht start tussen 09.00 en 10.30 uur bij Lawn Tennis Club Gorssel aan de Flierderweg 1a te Gorssel. Hier zijn verkleed- en douchemogelijkheden aanwezig, het afspuiten van je fiets is mogelijk en er is voldoende parkeerruimte.?De tocht wordt in drie afstanden aangeboden, 35, 45 en 55 kilometer, allen geschikt voor zowel MTB-rijders als cyclo-crossers. Halverwege de route is een controlepost waar de fietsers een krentenbol, koek en een stuk banaan wordt aangeboden. Alle routes zijn volledig uitgepijld volgens de richtlijnen van de NTFU.

Deelname kost 5 euro (4 euro voor TFK houders en gratis voor deelnemers tot 15 jaar). Inschrijven kan op de startlocatie via Scan&Go (geen voorinschrijving). Voor meer informatie, zie de websites.


www.wtcgorssel.nl

www.facebook.com/WTCGorssel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant