Ravi, Isabell, Lieke, Lynn en Tess. Foto: PR
Ravi, Isabell, Lieke, Lynn en Tess. Foto: PR

Meiden en jongens WSV actief in het wedstrijdveld

Algemeen

WARNSVELD - Afgelopen zaterdag waren zowel de jongens als de meiden van WSV turnen actief in het wedstrijdveld. De jongens waren in Barchem en behaalden daar mooie scores.

Chris schopman eerste plek (benjamin 16), Aiden Duistermaat tweede plek, Sem Spee derde plek (beide benjamin 15) , Olivier van der Spoel tweede plek (instap 13), Douwe Kamphuis eerste plek (instap 12), Tim Hilhorst derde plek (pupil 15), Gijs Hoentjen tweede, Kevin Houweling derde, Rens Beser vierde plek, alledrie kwamen ze uit in niveau jeugd 11. Goede resultaten behaald door de jongens en hun begeleiding Wilma Brummelman en Jesper Broer.

Er deden zes WSV-turnsters mee aan de wedstrijd in Winterswijk voor de eerste voorronde van de 5e divisie.
In de eerste wedstrijd kwamen de instappers D2, Tess Koel, Isabell van der Spoel, Lynn Oosterveld, Ravi Aalsma en Lieke Beser aan de beurt. Eerste toestel was brug bij alle turnsters ging dit erg goed af. Door naar het volgende toestel; balk. Wat een spanning op de gezichten van de meiden, maar toch hebben ze hem allemaal gedaan de koprol. Een moeilijk element en deze turnsters deden hem voor het eerst tijdens een wedstrijd. Toen kwamen vloer en sprong. De turnsters hebben deze onder begeleiding van Chantal. Op vloer waren meisjes kleine stukjes vergeten maar op de sprong maakte ze dat ronduit weer helemaal goed. Eindscore: Tess is vijftiende geworden met 49.750 punten, Isabell zestiende met 49.250 punten, Lynn zeventiende met 49.200 punten, Ravi negentiende met 48.900 punten en Lieke is drieëntwintigste met 46.725 punten.
Dan in de allerlaatste wedstrijd van de dag kwam Eliza Berger aan de beurt in de categorie pupil 2, D2. Helaas 1 val door het Ophurken maar trots dat ze wel met beide voeten de legger raakte en verder een strakke oefening neerzette. Toen de balk. Ze had een mooie en goede afsprong en turnde voor haar doen goed. Helaas was de concurrentie erg sterk op balk. Bij de vloer hier en daar paar kleine foutjes maar zette het recht bij de sprong. Eliza is 31e geworden met 47.825 punten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant