Boerenrockband Op Drift. Foto: PR
Boerenrockband Op Drift. Foto: PR

Op Drift speelt in 't Ooievaarsnest

Algemeen

WARNSVELD - Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober organiseert Eetcafé 't Ooievaarsnest twee gezellige muzikale avonden. Vrijdagavond staat in het teken van een Rock Party met DJ ULK (Hans Wassink). Zaterdagavond is er een mogelijkheid om lekker te kunnen genieten van de liveband Op Drift.

Op Drift is net terug van een tour in Amerika. De band is ontstaan in 1990 als boerenrockband die stevig aan de weg timmert. De liedjes bezingen vooral het boerenlandleven. De teksten worden geschreven door zanger-gitarist Wim Woestenenk. Verder bestaat de band uit Fred Duyn (zang en drums), Victor Macaré (zang en gitaar) en Fred de Lange (bas). Elk van de leden speelt al jarenlang in de muziekscene rond Zutphen en Vorden.

Op Drift heeft een aantal bijzondere hoogtepunten meegemaakt zoals het optreden op het Malieveld in De Haag ten tijde van het boerenprotest tegen de mestwet. Er zijn inmiddels vier cd's geproduceerd met een mix van veelal eigen nummers en enkele covers. Op Drift is veel bezig met muziek en hoopt dat uiteraard ook nog jarenlang te blijven doen.

Beide avonden beginnen om 21.00 uur en de entree is helemaal gratis. Er is een grote parkeerplaats voor het vervoer. Wie zin heeft in een feestje, een gezellige avond met een drankje, kom dan gerust een kijkje nemen.
Café 't Ooievaarsnest is aan de Lochemseweg 16 in Warnsveld.


Facebook 'Op Drift Warken'

www.hetooievaarsnest.nl

't Ooievaarsnest: (0575) 566243

www.facebook.com/hetooievaarsnest

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant