De dames van volleybalvereniging WSV. Foto: PR
De dames van volleybalvereniging WSV. Foto: PR

WSV Dames 1 tegen topdivisie teams

Algemeen

Warnsveld - De dames van volleybalvereniging WSV nemen het zaterdag 22 oktober op tegen twee topdivisie teams. Nadat de ploeg onder leiding van trainer coach Eric Maan al eerder de eerste rond ongeslagen goed was doorgekomen, wordt nu in de tweede ronde gespeeld om slechts een plek in de derde ronde. Twee ploegen van naam komen naar de Kei in Warnsveld om het tegen WSV op te nemen.

Alterno dames 2 uit Apeldoorn staat onder leiding van Eric Meyer en heeft in de competitie al goede resultaten geboekt staat op de 2e plaats in de topdivisie. De Apeldoornse ploeg komt op volle sterkte met 12 spelers naar Warnsveld.
Orion dames 1 is vorig seizoen gepromoveerd naar de topdivisie. De Doetinchemse ploeg heeft grote plannen, zo heeft trainer coach Eric Robbers onlangs laten weten.

De Orion dames verkeren momenteel op een derde plaats in de topdivisie. Het team van Orion komt met een sterk team naar de Kei. De WSV dames vinden het een hele eer dat ze in eigen huis tegen twee sterke ploegen kunnen spelen. Het team is op volle oorlogssterkte en honderd procent gemotiveerd om er een spannende wedstrijd van te maken. Eric Maan: "We zijn er klaar voor en zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen".

Programma
14.00 uur WSV tegen Alterno
16.00 uur Alterno tegen Orion
18.00 uur WSV tegen Orion

De wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Kei in Warnsveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant