Scene uit de revue van Jong Gelre 2015:  'La Moustache'. Archieffoto: Liesbeth Spaansen
Scene uit de revue van Jong Gelre 2015: 'La Moustache'. Archieffoto: Liesbeth Spaansen

Jong Gelre volop in voorbereiding op revue DNA Onbekend

Algemeen

VORDEN/WARNSVELD - Zaterdag 12 november is het zover. Dan gaat de revue van Jong Gelre Vorden Warnsveld in première. De revue staat al jarenlang garant voor een spetterende combinatie van zang, dans en toneel. Ongeveer zeventig leden van Jong Gelre in de leeftijd van zestien tot ongeveer dertig jaar geven samen uitvoering aan de revue. Naast de toneelspelers, zangers en dansers helpen ongeveer dertig jongeren achter de schermen mee om alles in goede banen te leiden.

De schrijverscommissie van Jong Gelre heeft dit jaar weer een spectaculair stuk geschreven, genaamd DNA Onbekend. Bonnie bezit als vrijgezelle moeder samen met haar beste vriend Alberto een kapperszaak in Amsterdam. Bonnie's dochter Tanja staat op het punt te gaan trouwen. Zij wil voor ze in het huwelijk treedt dolgraag weten wie nu eigenlijk haar vader is, waarover haar moeder nooit iets heeft losgelaten. Er zijn drie potentiële vaders. Tijdens de zoektocht naar de vader van Tanja blikken ze onder andere terug naar de jaren tachtig. De tijd waarin Bonnie de potentiële vaders leerde kennen.
Er gaat heel wat voorbereiding aan vooraf voordat DNA Onbekend zijn première beleeft. De komende maand wordt door de leden gebruikt om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Op zaterdag 12, vrijdag 18 en zaterdag 19 november wordt de revue opgevoerd in het Kulturhus te Vorden. Kaartjes zijn vanaf begin november verkrijgbaar via de Bruna en het Kulturhus in Vorden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant