Winnaars 2015. Foto: PR
Winnaars 2015. Foto: PR

Nomineer voor de DoeMEE Award 2016

Algemeen

Zutphen/Lochem - Maandag 28 november wordt de DoeMEE Award 2016 uitgereikt; een prijs voor burgers en organisaties in de gemeente Lochem of Zutphen, die zich op bijzondere wijze inzetten voor de (re-)integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een beperking en / of chronische ziekte. Kent u iemand of een organisatie in de gemeente Lochem of Zutphen die deze award verdient? Nomineren kan tot 28 oktober via de website.

De DoeMEE Award waardeert de initiatieven van personen, instellingen en bedrijven die zich op succesvolle wijze hebben ingezet om mensen met bijvoorbeeld een beperking of chronische ziekte naar vermogen te laten meedoen in de samenleving. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Vorig jaar wonnen de Avondschool Zelf Leren & Doen en Thomas Buitenhuis de DoeMEE Award.

Alle nominaties worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit professionals en wethouders. De DoeMEE Award is een initiatief van MEE Oost, de gemeente Zutphen, de gemeente Lochem en Het Plein. Iedereen kan tot 28 oktober een initiatief van een persoon, instelling of bedrijf nomineren.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met MEE Oost.


www.mee-oost.nl/doemeeaward

0314 34 42 24

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant