De jongens en meisjes konden naar hartelust bouwen. Foto: PR
De jongens en meisjes konden naar hartelust bouwen. Foto: PR

Bouwdagen bij de legotheek Eefde groot succes

Algemeen

Eefde - Op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus van 12.00 tot 18.00 uur organiseerde de legotheek in Eefde voor de jongste leden speciale bouwmiddagen. Het podiumgedeelte van 'Dorpshuis het hart' was hiervoor beschikbaar gesteld. En met veel succes want beide middagen waren er zo'n 30 enthousiaste bouwertjes. Sommige kinderen waren zelfs beide dagen aanwezig.

De kinderen mochten sets van verschillende series kiezen. City, Train en Creator waren heel populair, maar ook sets van Friends, Castle en Star Wars zijn in elkaar gezet. De stad bestond aanvankelijk uit slechts een paar gebouwen, straten en een spoor, maar werd al gauw gevuld met allerlei huizen en voertuigen. Er werd zelfs een enorm vliegveld aangelegd. Maar liefst 180 sets zijn uiteindelijk uit de dozen gehaald en gebruikt.

De jongens en meisjes konden naar hartelust bouwen. Tussendoor was er pauze om even wat lekkers te eten en te drinken. Toen de kinderen aan het eind van de dag opgehaald werden, werden de bouwsels vol trots aan hun ouders getoond. Elk kind kreeg na afloop een tegoedbon waarmee hij of zij gratis een groepsfoto bij Drogisterij Peinemann in Eefde af mag halen. Een leuke herinnering aan een heerlijke middag.

Openingstijden legotheek
Nu de vakantie weer voorbij is, worden weer de reguliere openingstijden van de legotheek gehanteerd. En wel op woensdag en vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur en op zondag van 11.00 tot 14.00 uur. Let op: er kan uitsluitend contant betaald worden.


www.legotheek.nl

06-57639399

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant